Als innovatief project wordt
Rolling Hostel
gesteund en gesponsord door de Chileense overheid- Transport -

Onze rolling hostel (capaciteit: 10-12 reizigers) heeft vijf comfortabel ingerichte slaapcabines voor twee personen en beschikt over een toilet. Onze rolling hostel is uitgerust met uiterst comfortabele verstelbare zetels. Naar keuze kan je slapen in de rolling hostel of in het tentenkamp rondom.

Met de rolling hostel verblijven we meestal op campings in natuurparken met uitgebreide toilet- en douchemogelijkheden. Soms overnachten we in afgelegen natuurparken, ver van alle beschaving. Een paar dagen logeren we in een ‘normale’ hostel zonder wielen.

De maaltijden inbegrepen in de prijs zijn per dag aangeduid in de reisbeschrijvingen. De helft van de reis bezoeken we kleine, lokale restaurantjes. Bij het logeren in afgelegen natuurparken zonder eetgelegenheden koken we de andere helft van de reis samen op gasvuren of houden we een barbecue!

meer foto's

Reizen aan boord van onze rolling hostel geeft je de mogelijkheid om meer afgelegen natuurparken te bezoeken en om te logeren naast gletsjermeren, vulkanische geiservelden of in het midden van de woestijn.

Reizen met de rolling hostel betekent ongetwijfeld een tijdswinst op reis. Er dient niet te worden gewacht op publiek transport of andere transportconnecties! Met de rolling hostel hoef je ook niet meer te sleuren met je bagage in en uit hotels, op en af bussen,... Al je bagage blijft steeds veilig aan boord onder het wakend oog van onze buschauffeur! 

?>